EN

Žena na lesní cestě

Komu věřit, když sami sobě nemůžete?

Megan Goldinová


Poblíž opuštěné lesní cesty se po silných deštích objeví tělo mladé ženy. Inspektorka Mel Carterová potřebuje určit totožnost oběti, aby mohla začít pátrat po pachateli vraždy spáchané před lety. Jenže všechny stopy už dávno vychladly a starousedlíci nejsou příliš ochotní zasvětit Mel do místních tajemství. Po stejné lesní cestě pravidelně běhá Julie Westová. Jednoho dne ale dojde k události, která ji přinutí pochybovat o všem, čemu až dosud věřila: o manželství, o sobě… a především o vlastních vzpomínkách.

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Teh Girl in Kellers Way
Počet stran 288
EAN 9788020449207
Datum vydání 18.09.2019
Věk od 15
Formát 154x233 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Poblíž zřídka používané lesní silnice se po silných deštích objeví tělo mladé ženy. Inspektorka Mel Carterová potřebuje určit totožnost oběti, aby mohla začít pátrat po pachateli vraždy spáchané před několika lety. Jenže všechny stopy už dávno vychladly a starousedlíci nejsou příliš ochotní zasvětit Mel do místních tajemství a klepů.

Po stejné lesní cestě pravidelně běhá Julie Westová, jejíž charismatický manžel Matt přednáší na zdejší univerzitě. Běhá, aby si vyčistila hlavu a unikla stínům, které na jejich vztah vrhá dávná tragédie Mattovy první ženy i jeho sklon flirtovat se studentkami. Jednoho dne ale v lese dojde k události, která s ní hluboce otřese a přinutí ji pochybovat o všem, čemu až dosud věřila: o manželství, o sobě… a především o vlastních vzpomínkách.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM