EN

Jak jsem přišel na svět

Kateřina Janouchová


Jak vlastně přicházejí děti na svět? Co se celých těch dlouhých devět měsíců děje u maminky v bříšku? Jak se rozhodne, jestli bude miminko chlapeček nebo holčička? A jak víme, kdy nastane ten správný čas, aby se děťátko narodilo? Tato knížka vypráví o cestě na svět – o cestě, kterou prošly všechny děti, ale žádné z nich se na ni nepamatuje… Teď si o tom dobrodružství děti mohou přečíst a všechno se dozvědět znovu, a to od úplného začátku! Je to příběh tak poutavý, že je napínavější než většina pohádek.

Detailní informace

Ilustrátor Mervi Lindmanová
Jazyk čeština
Původní název Sá blev jag till
Počet stran 60
EAN 9788020414410
Datum vydání 01.08.2006
Věk od 15
Formát 196x266 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jak vlastně přicházejí děti na svět? Co se celých těch dlouhých devět měsíců děje u maminky v bříšku? Jak se rozhodne, jestli bude miminko chlapeček nebo holčička? A jak víme, kdy nastane ten správný čas, aby se děťátko narodilo?

Tato knížka vypráví o cestě na svět – o cestě, kterou prošly všechny děti, ale žádné z nich se na ni nepamatuje… Teď si o tom dobrodružství děti mohou přečíst a všechno se dozvědět znovu, a to od úplného začátku! Je to příběh tak poutavý, že je napínavější než většina pohádek.

Pro děti od 9 let.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM