EN

Pchjongčchang 2018

Oficiální publikace českého olympijského výboru

Viliam Buchert


Kniha připravená ve spolupráci s Českým olympijským výborem, přináší největší okamžiky XXIII. ZOH Pchjongčchang 2018. Kromě výsledkového servisu se čtenáři jistě rádi začtou do nejdůležitějších příběhů, které se v průběhu her na sportovištích i mimo ně odehrály. Kniha nabízí snímky špičkových sportovních fotografů, kteří zaznamenají nejenom úspěchy a zklamání českých reprezentantů, ale i skrytou tvář her – zákulisí, dřinu i odpočinek sportovců.

Detailní informace

Žánr sport
Jazyk čeština
Počet stran 360
EAN 9788020448095
Datum vydání 06.03.2018
Věk od 15
Formát 190x265 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 1,503
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Posledních deset let vycházejí oficiální publikace k olympijským hrám v nakladatelství Mladá fronta. I tentokrát spolupracujeme s Českým olympijským výborem. Kniha přináší největší okamžiky XXIII. zimních olympijských her Pchjongčchang 2018.

Na čtenáře čeká seznámení se zimními sporty, největšími postavami sportovní historie, a to jak českými, tak i světovými. Přináší snímky špičkových sportovních fotografů pod vedením Herberta Slavíka, kteří zaznamenají nejenom úspěchy a zklamání českých reprezentantů, ale také tvář olympijských her, která zůstává divákům skrytá – zákulisí, dřinu i odpočinek sportovců. Kromě výsledkového servisu se čtenáři jistě rádi začtou do nejdůležitějších příběhů, se které v průběhu her na sportovištích i mimo ně odehrály.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM