EN

Zabij mě znovu (audiokniha)

Rachel Abbottová


Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není. Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok. Duncan zmizel a nechal jejich děti samotné. Nemůže se mu dovolat a vůbec netuší, kam mohl odejít a proč. Není však jediná, kdo po něm pátrá… Audiokniha podle stejnojmenného thrilleru v podání Simony Postlerové.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Interpret Simona Postlerová
Jazyk čeština
EAN 8594159390720
Datum vydání 14.12.2016
Věk od 15
Formát 141x127 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,054
Typ CD audio

Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není. Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok. Duncan zmizel a nechal jejich děti samotné. Nemůže se mu dovolat a vůbec netuší, kam mohl odejít a proč. Není však jediná, kdo po něm pátrá. Když dojde k brutální vraždě ženy, která se Maggie nesmírně podobá, a vyšetřování převezme inspektor kriminálky Tom Douglas, Maggie si uvědomí, jak málo toho ví o Duncanově minulosti. Je opravdu tím, koho miluje? A před kým chtěl utéct?

Na rozhodování, zda mu důvěřovat, nebo ho zradit, nemá mnoho času. Jedno už totiž Maggie pochopila - brzy zemře další žena a možná to bude ona sama.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rachel Abbottová

Rachel Abbottová

Rachel Abbottová se narodila jen kousek od anglického Manchesteru. Pracovala jako systémová analytička, poté si založila vlastní firmu nabízející interaktivní obsah. Roku 2000 společnost prodala a roku 2005 se přestěhovala do italského regionu Marche. Nakonec přesídlila na Alderney, jeden z Normanských ostrovů, kde se nyní na plný úvazek věnuje psaní. Její první kniha Only the Innocent se stala mezinárodním bestsellerem a podobně úspěšně si vedl i její druhý román The Back Road.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM