EN

P.S. z Paříže

Marc Levy


Herečka Mia je unavená slávou a neustálými zálety svého manžela, a tak uteče do Paříže, aby se tu ukryla před světem za slunečními brýlemi, novým účesem a servírováním v restauraci své nejlepší kamarádky. Paul je americký spisovatel, který se v Paříži zoufale snaží zopakovat úspěch svého prvního románu. Když se setkají, začíná se v sérii vtipných i romantických scén rozvíjet příběh jejich komplikovaného přátelství – a možná i lásky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Elle et Lui
Počet stran 280
EAN 9788020449658
Datum vydání 25.10.2018
Věk od 18
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,424
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Na filmových plátnech hraje Mia zamilovanou femme fatale. Ve skutečnosti je to herečka unavená slávou a neustálými zálety svého manžela. A tak utíká do Paříže, aby se tu ukryla před světem za slunečními brýlemi, novým účesem a servírováním v restauraci své nejlepší kamarádky.

Paul je americký spisovatel, který se v Paříži zoufale snaží zopakovat úspěch svého prvního románu. Když mu jeho nejlepší kamarád tajně sjedná schůzku s Miou, začíná se v sérii vtipných, groteskních, romantických i  dojemných scén rozvíjet příběh jejich komplikovaného přátelství. Oba se novému vztahu brání, ale možná si k nim ve spleti uliček pařížského Montmartru najde cestu láska.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM