EN

Dozvuky mých lásek

Graeme Simsion


IT specialista a příležitostný pianista Adam Sharp žije poklidný život padesátníka s partnerkou a kocourem, ale náhle ho rozčeří email od dávno ztracené lásky, půvabné herečky Angeliny. Nemůže uvěřit, že si na něj vzpomněla. Nostalgie i nespokojenost s vlastním životem ho nakonec přimějí spálit všechny mosty a rozjet se za bývalou milenkou...

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název The Best of Adam Sharp
Počet stran 288
EAN 9788020443632
Datum vydání 01.11.2017
Věk od 15
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

IT specialista a příležitostný pianista Adam Sharp se „už dívá do hlavně padesátky“, když jeho poklidný život v Norwichi s partnerkou, kocourem a návštěvami nemocné matky rozčeří e-mail od dávno ztracené lásky, půvabné herečky Angeliny. Nemůže uvěřit, že si na něj po letech vzpomněla. Nostalgie i nespokojenost s vlastním životem ho nakonec přimějí spálit všechny mosty a rozjet se za bývalou milenkou, kterou kdysi málem požádal o ruku a na niž nikdy nedokázal zapomenout.

V malebné burgundské vesnici na něj ve venkovském sídle nečeká jen Angelina, ale i její srdečný manžel Charlie, který Adama opíjí skvělým vínem, vyvařuje složité pokrmy a baví ho veselými historkami z jejich manželství, zatímco stále krásná Angelina se nepokrytě snaží o opětovné sexuální sblížení. Adam se namáhavě snaží vyznat ve vlastních citech i v tom, do jaké hry se dal zatáhnout, ale také vyřešit vztah k partnerce Claire, kterou nechal v Anglii… To všechno za soundtracku jeho milovaných hitů, které podbarvují hrdinovu dramatickou cestu k bolestnému prozření, že v životě na rozdíl od písní nestojí láska vždycky nad vším ostatním.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM