EN

Noc, kdy zemřela

Jenny Blackhurst


Byl to nejšťastnější den jejího života. Tak proč skočila?
Evie a Richard se vzali, ale místo pohádkového happy endu následuje tragédie. Evie uteče ze svatby a skočí z útesu do moře. Odpověď na otázku, proč to udělala, nehledá jen policie, ale především šokovaný novomanžel Richard a nejlepší kamarádka Rebecca. Podíváme se do jejich minulosti a pátráme po tom, proč se mladá žena, která měla zdánlivě všechno, odhodlala k tak zoufalému činu. Je možné, že ji nikdo z jejích nejbližších vlastně neznal?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název The Night She Died
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Krámková
Počet stran 376
EAN 9788074985423
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,446
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Je večer po svatbě Evie s Richardem a hosté se baví. Všichni, až na nevěstu. Evie se vykrade z oslavy, dojde k útesu vysoko nad mořem a skočí. Manžel, nejlepší kamarádka Rebecca i příbuzní jsou v šoku, ale někdo z přítomných ví víc.

Odpověď na otázku, proč se krásná, bohatá a oblíbená Evie odhodlala k tak drastickému kroku, nehledá jen policie, ale především zdrcený Richard a Rebecca. Klíč k události se skrývá v Eviině minulosti. Je možné, že Evie nikdo z nich opravdu neznal? A kdo další, kromě mladé nevěsty, něco tají?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenny Blackhurst

Jenny Blackhurst

Jenny Blackhurst vyrostla ve Shropshiru, kde také dodnes žije s manželem a dětmi. Během dětství a dospívání strávila hodiny čtením kriminálních románů a nekonečnými diskuzemi nad nimi. Snila o tom, že se stane spisovatelkou, a bylo tedy jedině přirozené, že jednou sama nějaký krimiromán také napíše. Dodnes je vášnivou čtenářkou a nejčastěji ji najdete právě s hlavou zanořenou mezi stránky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM