EN

Poslední kojot

Michael Connelly


Harry Bosch má smolné období. A teď mu ještě navíc jde o život.
Harry Bosch má zatraceně smolné období: zemětřesení mu poničilo dům, rozpadl se mu vztah a teď ještě ke všemu musel odevzdat policejní odznak. Nudu zahání zkoumáním nevyřešené vraždy prostitutky, která čirou náhodou byla jeho matka. K tomu zločinu došlo před několika desetiletími, ale Harryho otázky znovu vyvolají velký rozruch. Skoro by se mohlo zdát, že někdo chce nechat pravdu navždy pohřbenou. A ten někdo je velmi vlivný... a velmi nebezpečný. K smrti nebezpečný.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název The Last Coyote
Původní jazyk angličtina
Řada Harry Bosch
Počet stran 384
EAN 9788074983139
Datum vydání 15.04.2021
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,484
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Harrymu Boschovi se opravdu nedaří: jeho dům poničilo zemětřesení, rozpadl se mu vztah. Snaží se to řešit alkoholem, ale tím si jen zadělává na další problém. A když zaútočí na svého nadřízeného, musí dokonce odevzdat policejní odznak. Náhlý přebytek volného času věnuje zkoumání nevyřešeného zločinu z roku 1961: brutální vraždy prostitutky, která čirou náhodou byla jeho matka.

I po několika desetiletích dokážou Harryho všetečné dotazy způsobit rozruch mezi vrcholnými politiky v Los Angeles. Když už se začne pravda vynořovat na povrch, je stále zjevnější, že někdo ji chce nechat navždy pohřbenou. A ten záhadný někdo je velmi vlivný, velmi protřelý... a velmi nebezpečný. K smrti nebezpečný.

Ke stažení

pdf Příloha.pdf

Další tituly z řady "Harry Bosch"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michael Connelly

Michael Connelly

Michael Connelly má na svém kontě více než tři desítky knih. Patří mezi ně i thrillery Noční oheň a Temná svatá noc, které se umístily na žebříčku bestsellerů v The New York Times. Po celém světě se prodalo více než 80 milionů výtisků Connellyho knih – například série s Harrym Boschem, Mickeym Hallerem a Renée Ballardovou. Michael Connelly dříve pracoval jako novinář a za svou žurnalistickou činnost a své knihy získal mnoho cen. Je výkonným producentem seriálu Bosch, s Titem Welliverem v hlavní roli, a dokumentárních filmů Sound of Redemption – The Frank Morgan Story a Tales of the American. Je tvůrcem a moderátorem podcastu Murder Book. Svůj čas tráví v Kalifornii a na Floridě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM