EN

Znesvětitel

Paul Finch


I ten nejzrůdnější zločin může zprvu vypadat jako nešťastná náhoda.
V předvánočním čase se dá zažít lecos. Třeba zemřít velmi bizarním způsobem. Čím se mrtvý muž provinil? Anebo se stal jen figurkou ve hře šíleného vraha? Na tuto otázku musí odpovědět detektiv Mark Heckenburg. Následují další vraždy a on brzy pochopí, že hledá vraha, pro něhož je zabíjení ve dnech svátků svébytný rituál. Pachatel, kterému policisté začnou přezdívat Znesvětitel, zjevně plní jakousi vyšinutou misi. Takoví lidé se nikdy nezastaví, dokud nedojdou až do konce…

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Sacrifice
Původní jazyk angličtina
Překladatel Hana Pernicová
Počet stran 448
EAN 9788074982071
Datum vydání 10.04.2017
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,53
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

"I ten nejzrůdnější zločin může zprvu vypadat jako nešťastná náhoda.

V předvánočním čase se dá zažít ledacos. Třeba zemřít velmi bizarním způsobem: zazděný v komíně, na sobě kostým Santa Clause. Čím se mrtvý muž provinil, že si zasloužil tak krutou smrt? Anebo se neprovinil vůbec ničím a stal se jen figurkou v šílené hře vraha?

Odpověď na tuto otázku nabídne detektivovi Marku Heckenburgovi svátek svatého Valentýna. V autě je nalezena dvojice mladých milenců, srdce mají probodnuté šípem. Ne, tohle už nelze považovat za náhodu. Heckenburg si může být jistý, že hledá vraha, pro něhož je zabíjení svébytný rituál, morbidní oslava tradičních svátků v kalendáři.

Pachatel, kterému policisté začnou přezdívat Znesvětitel, zjevně plní jakousi vyšinutou misi. Takoví lidé se nikdy nezastaví, dokud nedojdou až do konce. Kolik svátků ještě hodlá Znesvětitel krvavě oslavit? Kolik lidí ještě bude muset zemřít, než ho Heckenburg zastaví?"

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Mark Heckenburg"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Paul Finch

Paul Finch

Paul Finch býval policistou a novinářem. Postupně obě profese pověsil na hřebík, ovšem jen proto, aby je přetavil v profesi novou: stal se spisovatelem a scenáristou. (Měl koneckonců na co navázat, poněvadž jeho otec Brian Finch byl jedním ze spoluscenáristů Coronation Street, britského televizního kultu ze šedesátých let.) Na svém autorském kontě má dnes Paul Finch několik epizod slavného seriálu Poldové, podílel se i na vzniku příběhů ze světa sci-fi fenoménu Doctor Who. Největší slávu si však vydobyl svými thrillery, zejména sérií s ústřední postavou neobyčejně svérázného Marka Heckenburga. Paul Finch pochází z Wiganu v Lancashiru, kde žije se svou manželkou a obchodní partnerkou Cathy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM