EN

Místa, kam se nechodí

Dobrodružství náhodných odboček a neznačených cest

Jakub Venglář


Dojděte si pro svůj kousek neznáma
Kam až člověka může dovést touha bloudit a objevovat? Jak se nenechat zaskočit průšvihy a vypořádat se s kulturním šokem? Jaké to je doopravdy cestovat sám? Takové myšlenky mi obvykle táhnou hlavou, když strávím delší dobu na dostatečně zvláštních stezkách. Kromě mých úvah však v knížce najdete především spoustu zábavných příběhů z odlehlých horských údolí či zapadlých uliček – zkrátka z míst, kam se povětšinou moc nechodí, ale kde čekají ty nejznamenitější krásy i podivnosti našeho světa.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788026441311
Datum vydání 24.03.2022
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,715
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kam až člověka může dovést touha bloudit a objevovat? Jak se nenechat zaskočit průšvihy a vypořádat se s kulturním šokem? Jaké to je doopravdy cestovat sám? Takové myšlenky mi obvykle táhnou hlavou, když strávím delší dobu na dostatečně zvláštních stezkách. Na hodně otázek nemám odpovědi, ale vyplatí se o nich přemýšlet.

Kromě mých úvah však v knížce najdete především spoustu zábavných příběhů z odlehlých horských údolí či zapadlých uliček – zkrátka z míst, kam se povětšinou moc nechodí, ale kde čekají ty nejznamenitější krásy i podivnosti našeho světa. A samozřejmě vyprávím také o lidech, na které lze cestou natrefit, neboť bez nich by to celé nemělo duši.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM