EN

Libor Podmol: Moje cesta na Dakar

Libor Podmol


Životní freestyle s vůní benzínu
Nejvýraznější osobnost českého motorsportu posledních let. Mistr světa. Vítěz americké olympiády extrémních sportů X Games. Existuje nějaká meta, kterou Libor Podmol zatím nepřekonal? Ano: Rallye Dakar. S energií sobě vlastní se pustil do přípravy, ale pak si při závodech v Mnichově zlomil obě nohy. Sledujte jeho velký návrat po měsících na invalidním vozíku, vydejte se s ním pro státní vyznamenání a prožijte drsnou cestu za nejtěžším závodem planety!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sport
Jazyk čeština
Původní název Libor Podmol: Moje cesta na Dakar
Počet stran 280
EAN 9788026509615
Datum vydání 26.11.2020
Věk od 14
Formát 160x230 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,796
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nejvýraznější osobnost českého motorsportu posledních let. Mistr světa. Vítěz americké olympiády extrémních sportů X-Games. Existuje nějaká meta, kterou Libor Podmol zatím nepřekonal? Ano: Rallye Dakar. S energií sobě vlastní se pustil do přípravy, ale pak si při závodech v Mnichově zlomil obě nohy. Sledujte jeho velký návrat po měsících na invalidním vozíku, vydejte se s ním pro státní vyznamenání a prožijte drsnou cestu za nejtěžším závodem planety!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Libor Podmol

Libor Podmol

Libor se narodil do motorkářské rodiny. První motorku dostal v 10 letech pod stromeček. Od 13 let závodil v klasickém motokrosu, dokud v 19 letech neobjevil Freestyle Motocross – ten mu změnil život. Libor s Freestyle Motocrossem procestoval celý svět, stal se mistrem světa, natočil celovečerní film Tomorrow will be better (můžete stáhnout na iTunes), se  kterým získal i Českého lva. V roce 2013 se stal prvním neamerickým jezdcem, který vyhrál disciplínu Step Up na olympiádě extrémních sportů X Games. Roku 2015 se mu podařilo vyhrát  mistrovství světa v Číně a ke konci roku prošel duchovní proměnou, začal se věnovat meditaci, józe a filosofii. V roce 2017 se opět stává vicemistrem světa FIM ve Freestyle motocrosu, bere bronzovou medaili na amerických X Games a přestupuje na značku motocyklů Husqvarna. V roce 2019 objíždí exhibiční tour Masters of Dirt po Evropě. Na MS v Mnichově si ale ošklivě zlomí obě nohy. Toto zranění ho vyřazuje na celou sezonu FMX i přípravy na Rallye Dakar. Zraněný Libor tak dává dohromady svůj první workoutový program PODMOL Get Fit a snaží se motivovat lidi na svých sociálních sítích a médiích. Koncem roku se zařazuje mezi úzkou skupinu sportovců, kteří obdrželi státní vyznamenání v oblasti sportu. Roku 2020 se dostává zpátky pevně na nohy i za řidítka motocyklu. Intenzivně se připravuje na svůj dlouhodobý cíl Rallye Dakar.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM