EN

Galatea

Martin Myers


Napínavý román o vrcholném umění, ztracených generacích a tajemstvích minulosti.
Alex se začíná hroutit kariéra fotografky, trpí nespavostí, rozpadá se jí manželství a postupně propadá apatii – do chvíle, kdy během své práce narazí na tajemné sochařské dílo z období rokoka. Jaká je další ze ztracených generací a kam až může zajít posedlost sochařským dílem? V napínavém příběhu se prolínají tajné návštěvy moderních galerií s neotřelými popisy světového umění i skutečné osudy tvůrčích osobností historie s mytickým příběhem bájné Galatey.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Počet stran 392
EAN 9788076508972
Datum vydání 08.12.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,554
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Alex se začíná hroutit kariéra fotografky, trpí nespavostí, rozpadá se jí manželství a postupně propadá apatii – do chvíle, kdy během své práce narazí na tajemné sochařské dílo z období rokoka.

Alexin exmanžel se často ocitá na hraně zákona. Živí se vytvářením kopií vrcholných uměleckých děl prostřednictvím nejnovějších technologií. Životy páru se opět propletou, konfrontace přináší nečekaný zvrat.

Jaká je další ze ztracených generací a kam až může zajít posedlost sochařským dílem?

V napínavém příběhu se prolínají tajné návštěvy moderních galerií s neotřelými popisy světového umění i skutečné osudy tvůrčích osobností historie s mytickým příběhem bájné Galatey.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Zdena Pospíšilová
Zábavná a vtipná četba, ideální na relax. Přečetla jsem ji na dovolené...Kniha se mi opravdu líbila a doporučuji všemi deseti
Zdeněk Pospíšil
Kniha se čte zlehka. Zajímavé propojení umění s historií.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM