EN

Poslední noc

Zara M.P. Cole


Fantasy dobrodružství plné upírů, temnoty a zkažených království. Neobyčejný příběh jedné obyčejné princezny. Kniha plná přátelství a oddanosti, lásky i nenávisti.
Julie byla vychována k nenávisti k upírům, kteří podle slov jejího otce sužují tamější kraj. Ale je tomu opravdu tak? Při Jízdě cti, rituálním honu, jenž je součástí jejího zasvěcení, se střetne s jedním z upírů. Nezabije jej, ale ani on ji. Naopak se od něj dozvídá zcela odlišnou verzi historie, než která jí byla vštěpována, a v hlavě jí roste akorát zmatek. Nečekané události obrátí Julii život naruby a už není cesty zpět. Bude věřit otci, nebo Gabrielovi, vůdci upířího klanu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 312
EAN 9788076509788
Datum vydání 03.04.2023
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,339
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Julie, princezna Kaspenská, byla vychována k nenávisti k upírům, kteří podle slov jejího otce sužují tamější kraj. Ale je tomu opravdu tak? Při Jízdě cti, rituálním honu, jenž je součástí jejího zasvěcení, se střetne s jedním z upírů. Nezabije jej, ale ani on ji. Naopak se od něj dozvídá zcela odlišnou verzi historie, než která jí byla vštěpována, a v hlavě jí roste akorát zmatek.

Nečekané události obrátí Julii život naruby a už není cesty zpět.

Bitva začíná.

Bude věřit otci, nebo Gabrielovi, vůdci upířího klanu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM