EN

Malostranské Století

Jana Vopatová, Emmanuel Guibert


Malostranské století je experimentální prvotina autorky Jany Vopatové, která část života strávila v kouzelném koutě Malé Strany.
Malostranské století je experimentální prvotina mladé autorky, která část života strávila v kouzelném koutě Malé Strany. Kombinuje několik žánrů a literárních prvků. Téměř každá kapitola obsahuje krátké vyprávění, báseň a nakonec faktografickou vsuvku. Výsledkem jsou texty, které jsou současně i ilustracemi.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788087596937
Datum vydání 12.10.2016
Věk od 10
Formát 190x220 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,37
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

"Malostranské století je experimentální prvotina mladé autorky, která část života strávila v kouzelném koutě Malé Strany. Kombinuje několik žánrů a literárních prvků. Téměř každá kapitola obsahuje krátké vyprávění, báseň a nakonec faktografickou vsuvku. Výsledkem jsou texty, které jsou současně i ilustracemi. Kniha je však především zábavným průvodcem, malou sbírkou lyricko-epických zastavení, a hlavně také pohádkovou knížkou. A okrajově i návodem ke hraní – k prožití obyčejných chvil tak nějak jinak. Tato půvabná nápaditá knížka je určena nejen hrdým Malostraňákům, ale každému, kdo si rád hraje. Dá se do ní kreslit a psát, hodí se na doma i ven. A je barevná stejně krásně jako Malá Strana…

 "

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM