EN

Na cestě

aneb (ne)fádní život věčné optimistky

Andrea Pekárnová


Příběh volně inspirovaný autorčiným (ne)fádním životem plným zvratů a událostí, které se nemusely nebo naopak měly stát.
Všichni prožíváme životní sinusoidy. I život Agáty je plný zvratů, překvapení a osudových setkání. Vždy byla zvědavá, co se ještě stane, když ustála další a další trable. A že jich nebylo málo… Poznáváte se? Začtěte se do příběhu inspirovaného životem autorky, která vám poradí, jak se ze všeho nezbláznit, a navíc se některým životním záludnostem umět i zasmát.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788076504943
Datum vydání 21.04.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,223
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Život si namalujeme jako velikonoční vajíčko. Krásně. Přesně tak, jak by měl podle našich představ vypadat. A pak, v jeho průběhu, se najednou objeví nějaký koledník, který nám vajíčko vezme a sežere! A s ním i naše představy a sny. No je v tom nějaká spravedlnost? Všichni prožíváme životní sinusoidy. I život Agáty je plný zvratů, překvapení a osudových setkání. Vždy byla zvědavá, co se ještě stane, když ustála další a další trable. A že jich nebylo málo… Poznáváte se? Začtěte se do příběhu inspirovaného životem autorky, která vám poradí, jak se ze všeho nezbláznit, a navíc se některým životním záludnostem umět i zasmát.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM