EN

Drzý bastard

Penelope Ward, Vi Keeland


Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Tento sexy drzý Australan jménem Chance byl posledním člověkem, o kterém bych si myslela, že ho potkám na své cestě z jedné strany země na druhou. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu. Cestovali jsme spolu, přespávali v hotelech, odolávali sexuálnímu napětí a podnikali neplánované zajížďky. Původně obyčejná nudná cesta se proměnila v dobrodružství mého života.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Cocky Bastard
Překladatel Ivana Dresia
Počet stran 312
EAN 9788026914358
Datum vydání 21.10.2020
Věk od 18
Formát 133x204 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,349
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky.

Tento sexy drzý Australan jménem Chance byl posledním člověkem, o kterém bych si myslela, že ho potkám na své cestě z jedné strany země na druhou.

Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu. Cestovali jsme spolu, přespávali v hotelech, odolávali sexuálnímu napětí a podnikali neplánované zajížďky.

Původně obyčejná nudná cesta se proměnila v dobrodružství mého života. Celé to bylo zábavné a hravé, dokud to ovšem nezačalo být vážné.

Strašně jsem ho chtěla, Chance se však držel zpátky. Cítila jsem, že i on po mně touží, ale něco ho brzdilo. V žádném případě jsem neměla v úmyslu propadnout tomu drzému bastardovi, zvlášť když jsem věděla, že půjdeme dál každý svou cestou. Všechno dobré jednou končí, že? Až na to, že takový konec jsem v žádném případě nečekala."

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Penelope Ward

Penelope Ward

Penelope Ward patří s miliony prodanými knihami mezi nejprodávanější autorky podle žebříčků New York Times či USA Today, v žebříčku Wall Street Journal dokonce dosáhla na první místo. Penelope se několik let živila coby moderátorka televizních zpráv, než změnila profesi, aby se mohla více věnovat své rodině. Vyrostla v Bostonu s pěti staršími bratry. Ráda čte romány ze žánru new adult, miluje kávu, často si přes mobil píše se svou kamarádkou a občasnou spoluautorkou Vi Keeland a víkendy tráví s rodinou a přáteli. Se svým manželem a dětmi žije na Rhode Islandu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM