EN

Nesnáším tě

Vi Keeland


Nečekaná love story o odložených srdcích a druhých šancích…
Vše začalo vzkazem všitým do půjčených svatebních šatů. Na cedulce bylo vyraženo jméno Reed Eastwood. Očividně to byl ten nejromantičtější muž na světě. A taky nejnádhernější. A zároveň je arogantní a cynický. Vím, o čem mluvím. Vlivem zvratu osudu je z něj můj nový šéf. To mě ale nezastaví, abych odhalila příběh, jenž se za tím vzkazem skrývá. Ten příběh se však nedá srovnat s tím naším, stále zajímavějším, něžnějším a víc sexy než cokoli, co bych si dokázala představit. Nemám ale tušení, jak to skončí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Hate Notes
Původní jazyk angličtina
Překladatel Darina Povolná
Počet stran 328
EAN 9788026923114
Datum vydání 04.04.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,385
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Všechno to začalo záhadným modrým vzkazem všitým do svatebních šatů. Něco modrého. Vydala jsem se do luxusního butiku prodat své vlastní svatební šaty. Tam jsem zase našla „něco starého“, co patřívalo jiné nevěstě.

Do podšívky nádherných šatů s motivem ptačích per tam byla všita ta nejkrásnější zpráva, co jsem kdy četla: Děkuju ti, že jsi mi splnila všechny moje sny.

Na modré papírové cedulce bylo vyraženo jméno Reed Eastwood. Očividně to byl ten nejromantičtější muž, jaký kdy žil. Rovněž jsem zjistila, že je to ten nejnádhernější muž na světě. Kdyby jen moje fantazírování o pravé lásce tady skončilo. Později jsem totiž o tom zamilovaném pánovi zjistila ještě další věci.

Je arogantní, cynický a má nesmyslné požadavky. Vím, o čem mluvím. Vlivem nečekaného zvratu osudu je z něj můj nový šéf. To mě ale nezastaví, abych odhalila příběh, jenž se za tím milostným vzkazem skrývá. Milostným vzkazem, po němž spolu nežili šťastně až do smrti…

Ten příběh se však nedá srovnat s tím naším, každým dnem zajímavějším, něžnějším a víc sexy než cokoliv, co bych si kdy dokázala představit.

Něco nového.

Nemám ale nejmenší tušení, jak to skončí…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM