EN

Pozlacená

Zlatá klec

Raven Kennedy


Zlatá klec je pořád jenom vězení. Erotická fantasy ze světa víl.
Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu v mrazivých horách Šestého království, je ze zlata všechno. I já – Auren. Král Midas mě zachránil a slíbil, že mě bude navěky milovat. Nabídl mi ochranu a já mu za to věnovala své srdce. Drží mě ve zlaté kleci jako svého mazlíčka, aby mě ochránil před monstry a nepřáteli. Jenže vše, čemu jsem o Midasovi a jeho lásce věřila, byla nejspíš lež. Chtěla bych utéct někam pryč… Co když na mě ale ve světě venku čeká něco mnohem horšího?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Gild
Původní jazyk angličtina
Řada Zlatá klec
Překladatel Zuzana Lalíková
Počet stran 344
EAN 9788026923770
Datum vydání 25.07.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,401
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Vše ze zlata.

Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu postaveném vysoko v zasněžených horách Šestého království, je ze zlata vše.

I já. Auren.

Král Midas mě zachránil. Odvedl mě z chatrče do svého hradu a slíbil, že mě bude navěky milovat. Jsem jeho drahocenná. Jeho favoritka. Žena, kterou svou mocí proměnil ve zlato, aby všem dokázal, že mu patřím. Aby dokázal svou sílu. Nabídl mi ochranu a já mu věnovala své srdce. Drží mě ve zlaté kleci, aby mě ochránil před monstry a nepřáteli… Nebo to aspoň tvrdí. Jenže vše, čemu jsem o Midasovi a jeho lásce věřila, byla lež.

Když v království vypukne válka, král Midas uzavře dohodu, jejímž předmětem jsem já. A teď putuju mezi královstvími vstříc budoucnosti, které nerozumím…

Svět zná jeho příběh.

Je na čase, abyste si vyslechli ten můj.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zlatá klec"

Hodnocení čtenářů

Anna Najmanová
Pozlacená je knihou, u které se recenze trochu rozcházejí, někdo je nadšený a někdo ne. Já byla zvědavá, kam se zařadím, ale taky mě strašně nalákala obálka, která je opravdu krásná. Balíček mi přišel zároveň krásně zabalený, a já se mohla pustit od čtení. . Nebudu lhát, prvních pár stránek jsem nechápala. Máme tu krále Midase, který si vydržuje několik konkubín, kterým říká klisny. Ale pak má i svoji oblíbenkyni, svého zlatého mazlíčka, Auren. A když myslím zlatého, tak opravdu zlatého. Auren byste se asi na první pohled lekli. . Na to, že je kniha docela bizarní, tak se četla překvapivě dobře. Tomu dost pomohla i hlavní postava Auren, která mi sedla. Ale pak tu byl Midas, ten mi neskutečně lezl na nervy a já mu nevěřila absolutně nic. Za mě fakt ošklivá postava. . Kniha utíkala rychle, ale cca v polovině jsem se malinko zasekla. Pak se tempo opět rozjelo a i děj nabral temnější spád. Tím narážím na jednu spicy scénu, která se zvrhla do brutálního násilí. Takže pokud jste slabší povahy, na tohle pozor. . V knize najdete krásnou mapu, ale také hezké grafické zpracování začátku kapitol. . Po dočtení jsem zjistila, že se jedná o začátek šestidílné série, takže si nechávám hvězdičkový prostor. . Za mě zajímavý nápad, jsem zvědavá, čeho se od Auren ještě dočkáme, a třeba ještě na Midase změním názor. Pokud máte rádi ostřejší romantasy, zkuste Pozlacenou.
Naděžda Bajtek Zasadilová
Hohohooo tak toto se mi líbilo, jakože hodně! Už minule jsem si říkala, nebudu číst komentáře před čtením knihy a tady jsem to zase udělala a byla jsem překvapená kolik je né až tak pěkných hodnoceních. Dokonce má prý kniha i hluché místa, prostředek je zdlouhavý. No v 1 hodinu v noci a v polovině knihy jsem si říkala, tak už by to jako mohlo přijít, ať můžu jít v klidu spát… No nepřišlo a já tuto krásku zhltla téměř na posezení. Kniha mi neskutečně sedla do nálady, je neskutečně čtivá a velmi, velmi originální… Za mě i ta erotika není nijak šílená a je jí tam, tak akorát. Svět je parádně vykreslený a zorientujete se hned. Neměla jsem vůbec problém, děj mě pohltil a nepustil až do konce. Jestli je druhý díl ještě lepší, tak to bude úplně hukot a už teď se nemůžu dočkat. Tato série je v zahraničí hodně oblíbená vyšlo 6 dílů a všechny, kromě tady prvního dílu jsou hodnoceny více než 4 hvězdami. Opět tu máme knihu, která rozděluje čtenáře na dva tábory - buď ji nenávidíš, nebo ji miluješ! Já ji miluji! No a ten konec? Jako vážně už to tu máme zase! Mě z toho picne! Tohle mi ty autorky dělají snad schválně.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Raven Kennedy

Raven Kennedy

Raven Kennedy miluje čaj a hořkou čokoládu a nadšeně sleduje seriály. Ráda píše různé druhy knih, protože každá z nich jí přináší jiný zážitek. Ale ať už se jedná o jakýkoli žánr, doufá, že vytváří postavy, kterým můžete fandit. Když zrovna nečte nebo nepíše, je s rodinou, pravděpodobně kazí nějaký recept nebo se vydává na výlet, o kterém si myslí, že ho zvládne, ale ve skutečnosti ho prostě nedá, protože si chvíli po startu vzpomene, že celý den jen sedí u počítače a píše. Spojit se s ní můžete na Facebooku ve čtenářské skupině Raven Kennedy a také na Instagramu @ravenkennedybooks.
Zobrazit profil autora

Recenze

deti-noci.cz - Zlatá klec: Pozlacená

„První díl Pozlacená obsahuje napětí, intriky a zvraty, které se moc nedají předvídat. Hlavní zápletku autorka čtenáři teprve naznačila, nicméně ty vedlejší rozvinula.“

Instagram - Pozlacená

„Konec knihy je nemilosrdně useknutý. Hledáte další kapitolu a ona tam už není.. Zrovna ve chvíli, kdy máte pocit, že jste na konci úvodu a je prostor příběh rozparádit.“

Instagram - Zlatá klec: Pozlacená

„Na to, že se v knize prakticky nic nestalo byl děj akční.?? Raven píše příjemným stylem, jen ten začátek je trochu kostrbatý, než si čtenář zvykne.“
NAPIŠTE NÁM