EN

Falešná guvernantka

Barbara Cartland


Lady Lolita Vernonová, dcera zesnulého hraběte z Walcottu a Vernonu, se rozhodne utéci z domova. Nic jiného jí, zdá se, nezbývá, pokud se nechce podřídit svému nevlastnímu otci, který se ji snaží dotlačit ke sňatku se svým obchodním partnerem. Na útěku se dívka setká s malým chlapcem, Simonem, jehož týrá jeho nevlastní matka. Lolitě je malého chlapce líto, proto se s ním domluví, že ho zaveze k jeho strýci, lordu Seabrookovi, který žije u jezera Ullswater..
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Love by the Lake
Překladatel Kristina Volná
Počet stran 144
EAN 9788026911845
Datum vydání 25.09.2019
Věk od 18
Formát 130x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,226
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lady Lolita Vernonová, dcera zesnulého hraběte z Walcottu a Vernonu, se rozhodne utéci z domova. Nic jiného jí, zdá se, nezbývá, pokud se nechce podřídit svému nevlastnímu otci, který se ji snaží dotlačit ke sňatku se svým obchodním partnerem.

Na útěku se dívka setká s malým chlapcem, Simonem, jehož týrá jeho nevlastní matka. Lolitě je malého chlapce líto, proto se s ním domluví, že ho zaveze k jeho strýci, lordu Seabrookovi, který žije u jezera Ullswater. Lolita se vydává za Simonovu guvernantku, aby s chlapcem mohla zůstat.

Na hradě se však objeví také lady Cressingtonová, která se chce za lorda Seabooka provdat, a přítomnost jiné krásné mladé dámy se jí nehodí. Podaří se Lolitě utajit před svým nevlastním otcem, kde se schovává? A jak dopadne její střet s lady Cressingtonovou? A najde dívka štěstí, které celou dobu hledá?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM