EN

Vyzvědačka

Barbara Cartland


Marcus Logan, kterému se přezdívá Šťastlivec Logan, cestuje po světě a díky své neochvějné intuici dokáže nalézt, co ostatní přehlížejí – zlato, drahokamy a další cenné suroviny. Tato schopnost mu přinesla pohádkové bohatství. To Belinda Wyncombeová má docela opačný problém – po smrti její matky přišel její nevlastní otec o všechny peníze.

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název Lucky Logan Finds Love
Překladatel Kristina Volná
Počet stran 120
EAN 9788026918882
Datum vydání 24.08.2022
Věk od 18
Formát 127x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,206
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Marcus Logan, kterému se přezdívá Šťastlivec Logan, cestuje po světě a díky své neochvějné intuici dokáže nalézt, co ostatní přehlížejí – zlato, drahokamy a další cenné suroviny. Tato schopnost mu přinesla pohádkové bohatství.

To Belinda Wyncombeová má docela opačný problém – po smrti její matky přišel její nevlastní otec o všechny peníze. Aby ho zachránila před vězením pro dlužníky a sebe před životem v chudobě, rozhodne se Belinda přijmout práci u Loganovy matky a vyzvědět, kde Logan hodlá těžit příště, aby z jeho objevu mohla sama zbohatnout.

Podaří se Belindě získat tolik potřebné peníze, nebo bude odhalena? A dokáže ochránit Šťastlivce Logana před nebezpečím, které mu hrozí?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM