EN

Klub Klikařů – Bitva v podzemí

Vít Martin Matějka


Staří nepřátelé se vracejí. Třetí díl dobrodružné série.
Klub Klikařů může být spokojený. Dokázal zvítězit v Boji o Krkavec i porazit zákeřného podnikatele Nowotného v jeho snaze ovládnout Plzeň pomocí mobilní hry. Vše se zdá být zalité sluncem, ale nic nemůže být pravdě vzdálenější. Když Šárka náhodou natrefí na pana Nowotného a zjistí, kdo je jeho nová pravá ruka, musí povolat Lukáše i Jirku do zbraně. Staří nepřátelé se vracejí silnější než kdy dřív, stíny minulosti začínají vystrkovat nebezpečné pařáty a stopy vedou stále hlouběji a hlouběji pod město.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jaroslav Kratochvíl
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788025366776
Datum vydání 14.03.2024
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,264
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kamarádi z Klubu Klikařů mohou být spokojení. Už dvakrát zabránili katastrofě, která se řítila na město, a při pohledu na katedrálu svatého Bartoloměje zalitou sluncem se všechno zdá být v pořádku. Nic ale není tak daleko od pravdy. Právě mezi zdmi této prastaré plzeňské dominanty totiž dřímá zlo. Šárka tu náhodou natrefí na pana Nowotného, a když zjistí, kdo je jeho pravá ruka, ochromí ji strach. Staří nepřátelé se vracejí a jsou silnější než kdy dřív. Lukáš, Jirka a Šárka proto musí znovu vyrazit po jejich stopách, které vedou do labyrintu chodeb ukrytých hluboko pod městem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Klub Klikařů"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vít Martin Matějka

Vít Martin Matějka

Narodil se v roce nejlepšího pop-artu 1982 v Písku. Vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, kde se následně usadil a začal pracovat jako onkolog. Tvůrčím psaním se zabývá již od středoškolských let, se střídavými úspěchy se účastnil literárních soutěží. Několik let recenzoval knihy pro portál Mfantasy. Kromě psaní se ve volných chvílích věnuje sjíždění kopců na snowboardu nebo na kole. Literaturu konzumuje i pasivně, pro omezené časové možnosti pak poslední dobou hlavně formou audioknih. Boj o Krkavec je jeho prvotina.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM