EN

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

Vít Martin Matějka


Dobrodružný příběh party kamarádů nejen pro fanoušky foglarovek
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní. Kdysi býval oblíbeným cílem výletů, ale teď tam nikdo nesmí. Přesto není opuštěný. Z Krkavce často sjíždí tajemný bílý mercedes s muži, kteří po něčem pátrají. Podezřelé dění kolem kopce svede dohromady partu spolužáků: nadšeného bikera Lukáše, do historie zažraného Jirku a charismatickou Šárku. Dokážou se společně postavit hrozbě, která se na celé město řítí?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jaroslav Kratochvíl
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788025358016
Datum vydání 26.05.2022
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,247
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný. Tajemný bílý mercedes sjíždí z Krkavce do města a muži v něm po něčem pátrají. Nebo po někom?

Podezřelá aktivita kolem Krkavce svede dohromady nesourodou partičku spolužáků. Nadšený biker Lukáš, do historie zažraný Jirka a charismatická Šárka budou muset spojit své síly, protože sami by nedokázali čelit hrozbě, která se na ně a na celé město řítí.

Podaří se trojici kamarádů odhalit tajemství Krkavce? Zvítězí oni, nebo podezřelý spolek spiklenců se záhadným názvem Čísla?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Klub Klikařů"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vít Martin Matějka

Vít Martin Matějka

Narodil se v roce nejlepšího pop-artu 1982 v Písku. Vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, kde se následně usadil a začal pracovat jako onkolog. Tvůrčím psaním se zabývá již od středoškolských let, se střídavými úspěchy se účastnil literárních soutěží. Několik let recenzoval knihy pro portál Mfantasy. Kromě psaní se ve volných chvílích věnuje sjíždění kopců na snowboardu nebo na kole. Literaturu konzumuje i pasivně, pro omezené časové možnosti pak poslední dobou hlavně formou audioknih. Boj o Krkavec je jeho prvotina.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM