EN

Obchodní konverzace v angličtině

profesionálně a bezchybně

David King


Anglická společenská konverzace v obchodním prostředí!
Společenská setkání a události hrají v obchodu důležitou roli. Úspěch obchodního jednání může záviset na tom, jak přivítáme našeho hosta, nebo zda-li víme, co říci na obchodním večírku. Cílem této publikace je naučit mírně pokročilé uživatele AJ nejdůležitějším pravidlům anglické společenské konverzace. Naučíte se, jak navázat kontakt s obchodním partnerem, domluvit si schůzku, vypořádat s nedorozuměním.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Počet stran 80
EAN 9788025120590
Datum vydání 23.09.2008
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,18
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Společenská setkání a události hrají v obchodě důležitou roli. Úspěch obchodního jednání může záviset na tom, jak se představíte a přivítáte hosta, nebo jak se zachováte na obchodním večírku.

Cílem této publikace je naučit mírně pokročilé uživatele AJ nejdůležitějším pravidlům anglické společenské konverzace v obchodním prostředí. Naučíte se, jak představit sebe a své kolegy, navázat kontakt s obchodním partnerem, domluvit si schůzku a vypořádat se s nedorozuměním.

Každá ze šesti kapitol obsahuje:

- rozsáhlou slovní zásobu, včetně užitečných výrazů a frází

- praktická cvičení

- tipy pro efektivní ústní projev v angličtině

- závěrečné opakování

Na přiloženém audio CD najdete ukázky společenských dialogů z obchodního prostředí, které poslouží jako šablony či osnova pro přípravu vlastních rozhovorů.

Vzhledem k tomu, že je kniha doplněna klíčem ke cvičením a přepisem všech audionahrávek, je ideální příručkou pro samouky. Lze ji také využít při výuce v konverzačních kurzech nebo kurzech obchodní angličtiny.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM