EN

Poslechová cvičení v angličtině

Pro školy i pro samouky + CD mp3

Martin Kučera


Učení angličtiny je hra - snadná poslechová cvičení!
Potrebujete se zdokonalit v porozumení mluvené anglictine? V hbitosti prekladu? Rádi hrajete a nebojíte se potrápit kreativní cást vaší šedé kúry mozkové? Snadná poslechová cvicení jsou plná obrázku (reálií) a kontrolních otázek. Sami musíte vybrat správné rešení, a tím dokázat, že slova znáte a otázce jste porozumeli. Mužete pracovat i ve dvojicích. Soucástí knihy je audio CD namluvené rodilými mluvcími.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788025116579
Datum vydání 21.08.2007
Věk od 15
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,36
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Publikace je určena pro středně pokročilé studenty angličtiny jak pro práci ve třídě, tak i pro samouky. Má za úkol formou poslechu a aktivních cvičení upevnit slovní zásobu, gramatické jevy a hlavně naučit rychle porozumět angličtině. Osahuje třicet aktivit, každá z nich je rozložena na dvou stranách.

Levá strana obsahuje stručnou, ale věcnou metodiku k přípravě na poslech. Najdete na ní i výběr méně známých slovíček. Je zde okno s obrázkem, které napovídá, do jaké kategorie aktivita patří: hororová aktivita, legrační aktivita, historická aktivita, aktivita z běžného života. Ve spodní polovině stránky je pak kompletní přepis poslechu, který je možno okopírovat a použít v případě, že nechcete aktivitu využít k poslechu, ale ke čtení.

Pravá strana se cvičeními k poslechu je kompletně připravena k okopírování a rozdání v případě práce ve třídě. Mohou ji však využít i samouci. Celá je pouze v angličtině a je určena k práci s poslechem. Správné odpovědi k aktivitám pak najdete v klíči na konci knihy.

CD namluvili rodilí mluvčí. Některé aktivity dokonce ve dvou provedeních – pomaleji britskou výslovností a rychleji americkou angličtinou. Student si může vštípit obě používané podoby jazyka.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM