EN

Telefonování v angličtině

profesionálně a přesvědčivě

Susan Lowe


Vše pro snadné telefonování v angličtině!
Cílem této publikace je naučit mírně pokročilé uživatele AJ nejdůležitějším činnostem spojeným s telefonováním: volání a přijímaní hovorů, zanechávání vzkazů na záznamníku, vyřešení problémů při volání, konferenčním hovorům. Každá lekce se skládá ze cvičení, ve kterých je velký důraz kladen na poslech (CD je součástí publikace), souhrnu frází, které jsou užitečné v konkrétní situaci, závěrečného opakování.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Původní název Telephoning
Počet stran 80
EAN 9788025119976
Datum vydání 16.04.2008
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,189
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Telefonování v angličtině, stejně jako v jakémkoli cizím jazyce, je jedna z nejnáročnějších forem komunikace. Potřebujete nejenom mluvit anglicky, ale hlavně porozumět a správně zareagovat.

Cílem této publikace je naučit mírně pokročilé uživatele AJ nejdůležitějším dovednostem spojeným s telefonováním: volání a přijímaní hovorů, zanechávání vzkazů na záznamníku, vyřešení problémů při volání, provedení konferenčních hovorů.

Každá ze šesti kapitol obsahuje:

- rozsáhlou slovní zásobu, včetně užitečných výrazů a frází,

- praktická cvičení,

- tipy pro efektivní ústní projev v angličtině,

- závěrečné opakování.

Na přiloženém audio CD najdete ukázky běžných telefonátů a vzkazů na záznamníku, které budete vyřizovat v práci. Publikace je ideální příručkou pro samouky, ale díky množství praktických cvičení bude užitečná i pro výuku v konverzačních kurzech nebo kurzech obchodní angličtiny.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM