EN

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

Frédéric Lenormand


Jak se ochránit proti krádeži identity
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům v přestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce. Jeho paní se mu snaží zachránit pověst tím, že mu zajistí služby spisovatele, který dokáže umě zkrášlovat zprávy o soudcově vyšetřování.

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Un Chinois Ne Ment Jamais, Les Nouvelles Enquetes Du Juge Ti
Překladatel Vlasta Misařová
Počet stran 248
EAN 9788074073700
Datum vydání 28.11.2017
Věk od 15
Formát 120x190 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,235
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům v přestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce. Jeho paní se mu snaží zachránit pověst tím, že mu zajistí služby spisovatele, který dokáže umně zkrášlovat zprávy o soudcově vyšetřování.

Tou dobou se Ti pouští do deset let starého případu krádeže chrámových soch. Pro záchranu své kariéry neváhá přejít strašidelný most, setkat se s obávanou vražedkyní nebo vyzvat na souboj veslaře každoročních závodů dračích lodí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Případy soudce Ti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand

Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM