EN

Případy soudce Ti - Tajemství nefritového fénixe

Frédéric Lenormand


Soudce Ti na cestě podezřelými krajinami
Funkce císařova výběrčího daní zavede soudce Ti a jeho První manželku do vzdálených krajů, v nichž číhá nebezpečí i připravovaný útok na říši. Tajné počínání neznámých vrahů má své první oběti a soudce musí zapojit veškeré své schopnosti, aby s útočníky udržel krok a zachránil sebe, karavanu i vesnici, v níž na cestě uvízli a kde jim nyní hrozí jistá smrt.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 25
Jazyk čeština
Původní název Le Secret du phénix de jade
Původní jazyk francouzština
Překladatel Vlasta Misařová
Počet stran 240
EAN 9788074075889
Datum vydání 10.08.2023
Věk od 18
Formát 120x190 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,235
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Soudce Ti putuje se svojí První manželkou nehostinnými a nebezpečnými končinami svého kraje, kam ho zavedla jeho funkce výběrčího daní. Aby unikli hrozivým tygrům a strašidelným nástrahám, připojí se ke karavaně, v níž se setkají s obchodníky, prostitutkami a dalšími zajímavými postavičkami. Mezi cestujícími však začne docházet k záhadným úmrtím, počínaje císařovým tajným vyslancem. A cesta vůbec neprobíhá hladce. Soudci Ti nezbude než se na vlastní pěst pokusit rozluštit tajemství, které se za hrůzami skrývá.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Případy soudce Ti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand

Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM