EN

Případy soudce Ti. Smrt čínského kuchaře

Frédéric Lenormand


Vrah mezi zástěrami
Císařův oblíbený kuchař je zavražděn v samém srdci Zakázaného města. Soudce Ti je povolán do císařských přípraven jídla a musí se mít na pozoru, aby ho nadšení pro dobré jídlo příliš neodvrátilo od vyšetřování případu. Pokud totiž soudce Ti rychle nevyřeší případ vraždy, bude sto císařových kuchařů brzy o hlavu kratší. A to nemůže dopustit.

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Mort d’un cuisinier chinois
Překladatel Marta Darom
Počet stran 256
EAN 9788074071980
Datum vydání 19.03.2014
Věk od 15
Formát 120x190 mm
Nakladatelství Garamond
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Místo činu: Zákazané město čínského hlavního města. Doba: sedmé století našeho letopočtu. Vražda císařova kuchaře v jeho sídle se rovná urážce majestátu. Je povolán nejschopnější detektiv v zemi, aby případ rozpletl. V prostředí lahodícím jeho gurmánství hrozí nástrahy vraha i císařův trest v případě neúspěchu. Přidejte se k soudci Ti při jeho hledání odpovědí v knížce, která voní exotickými vůněmi toho nejlepšího z čínské kuchyně.

Další tituly z řady "Případy soudce Ti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand

Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM