EN

Případy soudce Ti. Palác kurtizán

Frédéric Lenormand


Když práce zavede soudce do hanbince
V luxusním nevěstinci v Pu-jang bylo nalezeno tělo bez hlavy, a protože město patří pod správu soudce Ti, začne soudce hojně navštěvovat tuto uzavřenou společnost, což nelibě nesou zejména tři jeho manželky. Zatímco Ti pronásleduje nepolapitelného vraha, který za sebou zanechává jednu mrtvolu za druhou, jeho manželky se vzbouří. Soudce Ti musí vynaložit veškeré své detektivní umění, aby rozpletl, co se za vraždami a revoltou manželek skrývá.

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Palais des courtisanes
Překladatel Tomáš Kybal
Počet stran 248
EAN 9788074071461
Datum vydání 01.04.2013
Věk od 15
Formát 120x190 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,244
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Projednou je soudce Ti nucen pátrat po vrahovi bez pomoci svých pobočníků a pod nesouhlasným pohledem všech svých manželek. Obětí se totiž stala kurtizána z nechvalně proslulé čtvrti plné nevěstinců. Soudce Ti bude muset přemoci vlastní odpor k návštěvám těchto míst i neproniknutelnou síť rodinných klanů a jejich pečlivě tutlaných tajemství.

Další tituly z řady "Případy soudce Ti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand

Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM