EN

Knihomolka

M. K. Hardy


Romantický příběh z vysokoškolského prostředí, v němž hraje hlavní roli knihomolka. Oddechová kniha psaná z pohledu dvou hlavních hrdinů.
Znáte taky ten pocit, když máte k přečtení tolik skvělých nových knih, ale není dostatek času? A navíc vám ostatní neustále vyčítají, že pořád jen čtete? Pak jste na tom stejně jako Nikol. Té se daří s knihomolskými problémy relativně slušně vypořádat, než se objeví jeden o něco větší zádrhel. Jmenuje se Luke – neustále zmlácený spolužák jejího staršího bratra, který má snad nadlidský talent na zprotivení knihy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA romantika
Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788076505087
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,281
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Znáte taky ten pocit, když máte k přečtení tolik skvělých nových knih, ale není dostatek času? A navíc vám ostatní neustále vyčítají, že pořád jen čtete? Pak jste na tom stejně jako Nikol. Té se daří s knihomolskými problémy relativně slušně vypořádat, než se objeví jeden o něco větší zádrhel. Jmenuje se Luke – neustále zmlácený spolužák jejího staršího bratra, který má snad nadlidský talent na zprotivení knihy. Nikol dokonce udělala nemyslitelné, udeřila ho knihou. Samozřejmě že pak přišla velká omluva… ta kniha si to vážně nezasloužila.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Markéta Kubíčková
Hodnotila bych ji jako tu lepší knihu. Samozřejmě v této knize by jasné chyby, jakoby kniha tak nějak přehnaný americký film, ale moc se mi líbila. Čtivá, jednoduchá, zábavná. Můžu ji doporučit, ač ne úplně pro mladší.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM