EN

Třeťák

Ella Fever


Nová škola, nový začátek. Příběh dospívající trans holky.
Jaké to je, narodit se do klučičího těla, i když jste holka? A jak se dá po roční pauze začlenit do středoškolského kolektivu, kde nikoho neznáte? Míša právě nastupuje do třeťáku. Podruhé. Když se po prázdninách strávených prací na své proměně vrátila do lavice, spolužáci fakt, že je z Michala Míša, nezvládli. A tak to Míša zkouší znovu. V nové škole, kde nikdo neví, že je trans. Netuší to ani její nové kamarádky Radka a Erika – brzy to však mají zjistit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788076503250
Datum vydání 04.10.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,254
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Jaké to je, narodit se do klučičího těla, i když jste holka? A jak se dá po roční pauze začlenit do středoškolského kolektivu, kde nikoho neznáte? Míša právě nastupuje do třeťáku. Podruhé. Napoprvé to moc nevyšlo. Když se po prázdninách strávených intenzivní prací na své proměně vrátila do lavice, spolužáci fakt, že je z Michala Míša, nezvládli. A tak to Míša zkouší znovu. V nové škole, kde nikdo neví, že je trans. Netuší to ani Radka a Erika, se kterými se skamarádí. Jenže obě dvě to mají brzy zjistit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ella Fever

Ella Fever

Rebelující studentka grafického designu tiskovin. Poeta s hlavou a srdcem v oblacích. Milovník všech druhů pohybu a umění, nejlépe tedy nějakého uměleckého pohybu. Bydlenka amatér a v neposlední řadě pisálek. Píše hodně, pořád a už úplně odmala. Psaní je pro ni forma, jak ze sebe něco dostat, ale i jak se spoustu věcí dozvědět. Třeťák není její prvotina, tou byla série Bublifuk, která začala vycházet, když jí bylo čtrnáct. Svými knihami chce ukázat, jaké dospívání je. Je pořád stejné, ale v dnešní době vyhnané do extrému sociálními sítěmi. Píše pro teenagery, aby věděli, že nejsou sami. Ale i pro jejich rodiče, aby pochopili, že jejich děti to vážně nemají lehké.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM