EN

Čas na Vánoce

printintin


Nová kniha z pera kreativního papírnictví printintin. Obsahuje samolepky, jmenovky i balicí papír!
Čas na Vánoce je diářem, plánovačem a zároveň i kreativním společníkem, který vás bezstarostně provede těmi nejkrásnějšími svátky v roce. Pokud nedáte dopustit na kouzelnou vánoční atmosféru, ale nechcete si ji nechat kazit všudypřítomným shonem, je tato kniha určena právě vám. Stane se vaší pravou rukou při chystání adventních dekorací, sváteční tabule, dárků i rodinných návštěv. Pomůže vám zvládnout čas vánoční v pohodě a vše si naplánovat dopředu, abyste měli více času na odpočinek i na své blízké.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788076611030
Datum vydání 19.10.2020
Věk od 12
Formát 190x230 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,684
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Diář, plánovač a zároveň kreativní společník, který vás bezstarostně provede těmi nejkrásnějšími svátky v roce. Pokud nedáte dopustit na kouzelnou vánoční atmosféru, ale nechcete si ji nechat kazit všudypřítomným shonem, je tato kniha určena právě vám. Stane se vaší pravou rukou, pomůže vám zvládnout čas vánoční v pohodě a vše si naplánovat dopředu, abyste měli více času na odpočinek i na své blízké.

V knize najdete nejen užitečné seznamy a to-do listy, ale poradí vám i s vánočním rozpočtem, připomene české tradice, ukáže, jak stylově zabalit dárky, a pomůže vám zaznamenat ty nejkrásnější momenty, které si tak budete moci uchovat i do budoucna.

Jako bonus na vás čekají ručně kreslená přáníčka, samolepky, jmenovky, a dokonce i originální balicí papír!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
printintin

printintin

Printintin je malé papírnictví s produkty založenými na kreslených ilustracích a hravém ručním písmu. Vzniklo v roce 2017 coby splnění velkého snu tří kamarádek. Seznámily se na vysoké škole při studiu multimédií a jejich vášeň pro všechno, co se týká papírnictví, ruční práce a letteringu, dala vzniknout jejich závěrečnému projektu, jehož výsledkem je právě printintin. V jejich nabídce najdete přáníčka, sešity, samolepky, printy na zeď, spoustu dalšího a díky spojení s nakladatelstvím CooBoo také knihy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM