EN

Lucrezia Borgia A1/A2

dvojjazyčná kniha pro začátečníky

Valeria De Tommaso


Učte se italsky s překrásnou Lucrezií!
Vyprávění se točí kolem Lucrezie, milované dcery papeže Alexandra VI., která často byla jen loutkou ve hře mocného otce. Svoje city a přání musela podvolit zájmům Vatikánu a především papeže. Příběh Lucrezie je napsaný zjednodušenou italštinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávka, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026615552
Datum vydání 24.08.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,151
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

O papeži Borgiovi a jeho dětech se hodně mluvilo, a to už v době, kdy byli všichni z nich ještě naživu. Mluvilo se natolik, že i jejich současníci stěží rozlišovali skutečnost od představ, realitu od fantazie. A ještě v dnešní době se lidé stále rádi pozastavují nad nejvíce vzrušujícími i nejkrutějšími stránkami jejich životů.

Vyprávění této knihy se točí kolem Lucrezie, milované dcery papeže, která byla často jen loutkou ve hře mocného otce. Samozřejmě měla svoje city a přání, vždy je ale musela podvolit zájmům Vatikánu a především papeže. Dcery v tu dobu zkrátka sloužily k tomu, aby díky vhodnému sňatku rozšiřovaly vliv a postavení celé rodiny.

Příběh Lucrezie je napsaný zjednodušenou italštinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí.

Audionahrávka ve formátu MP3, na které text vypraví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro začátečníky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM