EN

Fantomas A1/A2

dvojjazyčná kniha pro začátečníky (FJ–ČJ)

Miroslava Ševčíková


Pojďte se učit francouzsky se známým zločincem!
Fantomas, záhadný zločinec se skrytou tváří, terorizuje Paříž. O jeho skutečné existenci jsou však stále pochybnosti, neboť ho dosud nikdo na vlastní oči nespatřil. Po stopě jeho zločinů se vydává inspektor Juve i neohrožený novinář Jerome Fandor. Dokáže je Fantomas přelstít a uniknout gilotině? A jak s celou záhadou souvisí krásná vdova po lordu Belthamovi?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Tereza Janýšková
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026618577
Datum vydání 30.03.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,167
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Studujte francouzštinu s legendárním Fantomasem! Fantomas, záhadný zločinec se skrytou tváří, terorizuje Paříž. O jeho skutečné existenci jsou však stále pochybnosti, neboť ho dosud nikdo na vlastní oči nespatřil. Po stopě jeho zločinů se vydává inspektor Juve i neohrožený novinář Jerome Fandor. Dokáže je Fantomas přelstít a uniknout gilotině? A jak s celou záhadou souvisí krásná vdova po lordu Belthamovi?

Příběh Fantomase je napsaný zjednodušenou francouzštinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí.

Audionahrávky ve formátu MP3, na kterých text vypráví rodilý mluvčí, naleznete na adrese www.albatrosmedia.cz, kde do vyhledávacího pole zadáte název této knihy, rozkliknete ji a nahrávky naleznete v sekci Ke stažení.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro začátečníky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM