EN

Vinnetou A1/A2

dvojjazyčná kniha pro začátečníky

Jana Navrátilová, Karl May


Učte se německy s legendárním apačským náčelníkem Vinnetouem!
V knize najdete zkrácenou verzi příběhu Vinnetoua, jeho pokrevního bílého bratra Old Shatterhanda a statečného lovce Old Firehanda. Text je zpracován pro začátečníky a mírně pokročilé čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v němčině. Český zrcadlový překlad umožní zájemcům obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměli. Audionahrávka ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý Němec, je zdarma ke stažení na webu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Aleš Čuma
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026614210
Datum vydání 20.05.2019
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,148
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Učte se německy s legendárním apačským náčelníkem Vinnetouem! Tento nejstatečnější indiánský bojovník vás provede svým dobrodružným světem, kde mají všichni lidé stejnou cenu, kde dobro vítězí a špatnost je vždy potrestána. V knize najdete zkrácenou verzi příběhu Vinnetoua, jeho pokrevního bílého bratra Old Shatterhanda a statečného lovce Old Firehanda. Tito tři muži se postaví proti Parranohovi, zlodějskému náčelníku kmene Ponků, aby pomstili smrt milované Ribanny.

Příběh je zpracován pro začátečníky a mírně pokročilé čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v němčině. Český zrcadlový překlad umožní zájemcům obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměli.

Prožijte příjemné chvíle nad příběhem neohrožených hrdinů, pro něž věrné přátelství, čest a spravedlnost byly nade všechno.

Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro začátečníky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Navrátilová

Jana Navrátilová

Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM