EN

Zvíře jako zrcadlo lidské duše

O dokonalém spojení člověka se zvířetem

Ruediger Dahlke, Irmgard Baumgartner


Naši mazlíčci jsou s námi propojeni více, než si myslíme...
Čtivá kniha plná lásky domácích mazlíčků ke svým páníčkům, příběhů ze života, kdy zvířata doslova sňala obrazy nemoci svému majiteli a přenesla je na sebe, případy jejich intuice a předtuch.Autor Ruediger Dahlke také popisuje terapeutický či diagnostický význam zvířat a v souvislosti s tímto hlubokým vztahem mezi zvířaty a lidmi doporučuje veganský životní styl. Homeopatka a veterinářka Irmgard Baumgartner ve své praxi vypozorovala, jak jsou zvířata hluboce a neoddělitelně spojena se svými majiteli.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Das Tier als Spiegel der menschlichen Seele
Původní jazyk němčina
Počet stran 128
EAN 9788026418825
Datum vydání 16.04.2018
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,264
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Čtivá kniha plná emocí a lásky domácích mazlíčků ke svým páníčkům, příběhů ze života, kdy zvířata doslova sňala obrazy nemoci svému majiteli a přenesla je na sebe, případy jejich intuice a předtuch. O pozitivním vlivu blízkosti domácích mazlíčků na rozvoj dětské duše a jeho harmonický psychický vývoj, na učení zodpovědnosti vůči blízké bytosti, vytváření prvních vztahů.

Autor Ruediger Dahlke také popisuje terapeutický či diagnostický význam zvířat a v souvislosti s tímto hlubokým vztahem mezi zvířaty a lidmi doporučuje veganský životní styl.

Homeopatka a veterinářka Irmgard Baumgartner ve své praxi vypozorovala, jak jsou zvířata hluboce a neoddělitelně spojena se svými majiteli, jak jejich nemoci úzce souvisejí se situací a problémy v životě jejich majitele. Oba autoři nacházejí přesvědčení, že zde můžeme najít velkou příležitost pro náš vlastní rozvoj a změnu jednání se svými blízkými stvořeními.

Ruediger Dahlke je lékař a psychoterapeut, který napsal mnoho knih zabývající se psychosomatikou, psychologiíí a inspirací k veganství.

Irmgard Baumgartner je veterinární lékařka, která své pacienty léčí výhradně homeopaticky.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny, který se také intenzivně věnuje psaní knih a pořádání seminářů. V roce 2012 založil poblíž rakouského Grazu léčebně-vzdělávací centrum TamanGa. Je velkým propagátorem veganské stravy. Napsal přes čtyřicet knih, které byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Všímá si v nich souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM