EN

Oba na konci zemřou

Adam Silvera


Život neexistuje bez smrti a láska bez ztráty. Dojemný příběh od bestsellerového autora Adama Silvery.
Když Mateovi zazvoní těsně po půlnoci telefon a dozví se, že tento den bude jeho poslední, najednou neví, co dělat. Rufusovi zazvoní telefon se stejnou zprávou, právě když se pere s novým klukem své expřítelkyně. Rufus už ztratil celou svou rodinu, a tak ví, jak to s telefonáty chodí. Ale ani tak to není snazší. Kluci se neznají, ale rozsudek smrti je svede dohromady. A tak se společně vydávají na své poslední dobrodružství…

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název They Both Die at the End
Původní jazyk angličtina
Počet stran 352
EAN 9788075446176
Datum vydání 24.09.2018
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,386
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Život neexistuje bez smrti a láska bez ztráty.

Když Mateovi zazvoní 5. září těsně po půlnoci telefon a dozví se, že tento den bude jeho poslední, najednou neví, co dělat. Tichý a stydlivý Mateo je zničený z představy, že by měl opustit svého nemocného otce nebo nejlepší kamarádku. Ale ví, že má poslední šanci vyrazit do světa a něco zažít.

Rufusovi zazvoní telefon se stejnou zprávou, právě když se pere s novým klukem své expřítelkyně. Rufus už ztratil celou svou rodinu, a tak ví, jak to s telefonáty chodí. Ale ani tak to není snazší. Se smrtí na krku a policií v patách musí Rufus utíkat.

Kluci se neznají, ale rozsudek smrti je svede dohromady. A tak se společně vydávají na své poslední dobrodružství…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Adam Silvera

Adam Silvera

Adam Silvera je autor mnoha bestsellerů podle žebříčků New York Times, v České republice si získal čtenáře především knihou Oba na konci zemřou. Pracoval jako prodejce v dětském knihkupectví, community manager nebo recenzent dětských a young adult titulů. Narodil se a vyrostl v New Yorku. Nyní žije v Los Angeles a je vysoký, aniž by pro to měl nějaký zvláštní důvod.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM