EN

Kaktus (audiokniha)

Nikdy není pozdě rozkvést

Sarah Haywood


Povzbudivý román se svéráznou hlavní hrdinkou
Susan Greenová je nezávislá, samostatná a svůj život má naprosto pod kontrolou. Rozhodně nehodlá plýtvat časem na vztahy plné citových zmatků. Rodina i kolegové v práci ji sice považují za nepřístupnou a divnou, ale Susan tento uspořádaný způsob života dokonale vyhovuje. Jenže pak se vlivem nečekaných událostí začne její pečlivě vybudovaný řád hroutit a Susan si postupně uvědomuje, že nemůže ovládnout všechny aspekty svého osudu… a že to nemusí být špatně.

Detailní informace

Žánr román
Interpret Dana Černá
Délka 13 hodin 32 minut
Jazyk čeština
Původní název Cactus
Původní jazyk angličtina
EAN 8594050425729
Datum vydání 08.11.2018
Věk od 15
Formát 140x125 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,055
Typ CD audio

Susan Greenová je ve svých pětačtyřiceti letech nezávislá, samostatná a svůj život má naprosto pod kontrolou – pracuje ve státní správě, bydlí sama v londýnském bytě a její zálibou je pěstování kaktusů. Rozhodně nehodlá plýtvat časem na nelogické vztahy plné citových zmatků.

Rodina i kolegové v práci ji sice považují za nepřístupnou a trochu divnou, ale Susan její uspořádaný způsob života dokonale vyhovuje, zvlášť pokud se jí daří vyhýbat se svému neschopnému bratru Edwardovi, který stále žije v matčině domě v Birminghamu.

Susanin pečlivě vybudovaný životní řád se ale náhle začne hroutit – Susan se musí vyrovnat se smrtí matky a s vlastním překvapivým těhotenstvím. Postupně si uvědomuje, že nemůže ovládnout absolutně všechny aspekty svého osudu… a že to nemusí být špatně.

„Seznamte se se Susan Greenovou. Nechápe, jak moc je zábavná, což je skvostné.“

Julia Claiborne Johnsonová

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM