EN

KLUB ZÁHAD – Tajemství stříbrných vlků (audiokniha pro děti)

Thomas Brezina


Napínavé dobrodružství od oblíbeného autora Thomase C. Breziny konečně jako audiokniha!
Klub záhad je série napínavých příběhů, ve kterých Jupiter, Vicky a Nick prožívají různá dobrodružství a řeší strašidelné záhady! V prázdninovém táboře se dějí podivné věci: zničehonic se tam objeví smečka vlčích přízraků, dvě děti beze stopy zmizí a členy Klubu záhad ohrožuje záhadný lovec. Všem je brzy jasné, že vlci střeží strašlivé tajemství! Poslechněte si, co všechno parta kamarádů zažije, než přijde podivné záhadě na kloub! Audiokniha je ve formátu MP3.

Detailní informace

Interpret Michal Jagelka
Délka 1 hodin 52 minut
Jazyk čeština
Původní název Grusel-Club 16 Das Geheimnis der Geisterwölfe-AUDIO
Původní jazyk angličtina
Řada Klub Tygrů
Počet stran 0
EAN 8594155755851
Datum vydání 14.09.2015
Věk od 11
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Fragment
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,063
Typ CD audio

Napínavé dobrodružství od oblíbeného autora Thomase C. Breziny konečně jako audiokniha!

Klub záhad je série napínavých příběhů, ve kterých Jupiter, Vicky a Nick prožívají různá dobrodružství a řeší strašidelné záhady!

V prázdninovém táboře se dějí podivné věci: zničehonic se tam objeví smečka vlčích přízraků, dvě děti beze stopy zmizí a členy Klubu záhad ohrožuje záhadný lovec. Všem je brzy jasné, že vlci střeží strašlivé tajemství! Poslechněte si, co všechno parta kamarádů zažije, než přijde podivné záhadě na kloub!

Audiokniha je ve formátu MP3.

Další tituly z řady "Klub Tygrů"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Thomas Brezina

Thomas Brezina

Rakouský spisovatel Thomas Brezina se narodil ve Vídni, ale žije převážně v Londýně. Ve svém rodném Rakousku byl dvakrát zvolen spisovatelem roku. Je pravděpodobně jedním z nejproduktivnějších spisovatelů na světě, který se věnuje literatuře pro děti. Jeho knížky byly přeloženy do více než třiceti jazyků. Kromě psaní knih se věnuje také psaní divadelních her a scénářů, moderování dětských pořadů v televizi a aktivní práci pro UNICEF. Mezi jeho díla patří například série Klub Tygrů, Klukům vstup zakázán, Klub záhad, Brána času nebo Dračí meč.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM