EN

Pilates - Ilustrovaný průvodce

Portia Page


Pro začátečníky, pokročilé i pro zkušené instruktory!
Kniha pro začátečníky, pokročilé, či zkušené instruktory - naleznete zde vše, co pro cvičení pilates potřebujete! Komplexní, systematicky řazený přehled cvičení a navíc ucelené sestavy cviků pro zdokonalení držení těla, péči o bederní páteř, zpevnění celého těla, obnovení ohebnosti, tvarování svalů, posílení středu těla, zhubnutí, získání ranní energie, a také pro večerní relaxaci a zbavení se stresu a napětí.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Pilates Illustrated
Počet stran 248
EAN 9788026400233
Datum vydání 02.04.2012
Věk od 0
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,88
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ať už patříte mezi začátečníky nebo pokročilé či jste zkušení instruktoři, v této knize naleznete vše, co pro cvičení pilates potřebujete!

Komplexní, systematicky řazený přehled cvičení a navíc ucelené sestavy cviků pro zdokonalení drže­ní těla, péči o bederní páteř, zpevnění celého těla, obnovení ohebnosti, tvarování svalů, posílení středu těla, zhubnutí, získání ranní energie a také pro večerní relaxaci a zbavení se stresu a napětí.

Základní cviky jsou popsány jasně, srozumitelně, krok za krokem a díky stovkám barevných fotografií velmi názorně. Autorka k nim přidala varianty cviků podle náročnosti a zapojení pomůcek (míč, guma, Magic Circle).

S knihou Portie Page se na český trh dostává výjimečně ucelený, profesionálně zpracovaný přehled pilates cviků. Díky své názornosti bude přínosem začátečníkům, pokročilí ocení náročné cviky s pomůckami, instruktoři v knize najdou nejen rozsáhlou databázi cviků, ale také rady a nápady, jak lépe vést klienty. Neocenitelnou pomůckou se stanou sestavy, uvedené v závěru knihy. Pilates – ilustrovaný průvodce je slabikářem i biblí pro všechny, kdo se o pilates zajímají.

Gabriela Davídková,

odborný garant myPilates Academy

Portia Page je uznávaná americká instruktorka pilates. Založila 5 center pilates pro kalifornské WOW Xperience fitness kluby v Thajsku a Jižní Koreji a byla trenérkou více než 150 instruktorů v těchto klubech. Působila také jako regionální manažerka skupinového cvičení v klubech v Thajsku a Koreji.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM