EN

Marvel - Loki

Román podle televizního seriálu

Hayley Chewins


Prožijte velké multivesmírné dobrodružství vyprávěné podle hraného seriálu Disney+!
Loki je odedávna předurčen k tomu, aby si podroboval lidi kolem sebe. Když je zajat svými úhlavními nepřáteli z řad Avengers, neváhá využít příležitost a s pomocí předmětu umožňujícího teleportaci se přesune na zdánlivě bezpečné místo… kde je však okamžitě zajat Temporálně variační agenturou, která se považuje za strážce toku času. Agentura následně Lokiho donutí pátrat v multivesmíru po různých variantech sebe sama. Bude však Loki své varianty opravdu zneškodňovat, nebo se naopak přidá na jejich stranu?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Marvel - Loki. TV Series Novelization
Původní jazyk angličtina
Řada Marvel
Počet stran 384
EAN 9788025258125
Datum vydání 05.08.2024
Věk od 12
Formát 140x208 mm
Nakladatelství Alicanto
Hmotnost 0,467
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pro tok času. Navždy.

Loki je odedávna předurčen k tomu, aby si podroboval lidi kolem sebe. Když je zajat svými úhlavními nepřáteli z řad Avengers, neváhá využít příležitost a s pomocí předmětu, který umožňuje teleportaci, se přesune na zdánlivě bezpečné místo… kde je však okamžitě zajat Temporálně variační agenturou, která se považuje za strážce toku času.

Agentura následně Lokiho donutí pátrat v multivesmíru po různých variantech sebe sama. Bude však Loki své varianty opravdu zneškodňovat, nebo se naopak přidá na jejich stranu?

Prožijte velké multivesmírné dobrodružství vyprávěné podle hraného seriálu Disney+!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Marvel"

Hodnocení čtenářů

Anna Najmanová
Kniha Loki je pro mě totální nutnost. Lokiho zbožňuju, jak v různých příbězích ze severské mytologie, tak ve filmech a seriálech. A tahle knížka? To bylo něco přesně pro mě! Už jen ta obálka! 🥹 . Tahle knížka o Lokim je vlastně úplný přepis stejnojmenného seriálu. Přesněji jeho první řady. Ta vyšla v roce 2021 a měla šest epizod. Materiálu na knihu tedy rozhodně dost! ❤️ . Pokud jste tedy viděli seriál, nepřijdete o nic nového. Loki se dostává do TVA, organizace, která řeší tok času. Brzy se přichází na to, že Loki existuje v mnoha variantách, a to by mohl být problém. ✨ . Kromě úžasného Lokiho je tu dobrosrdečný Mobius, kterého si zamilujete. Je to správný charakter a dohromady s Lokim tvoří skvělou dvojici parťáků. ❤️ . Kniha je svižná, čte se hezky a děj ubíhá. Sice jsem první řadu seriálu viděla, ale i tak jsem objevila několik detailů, které mi unikly, ale zpětné mi dávají smysl. Nechybí vtip, sem tam prosáknutí nějakého poukázání na další filmy od Marvelu. ✨ . Za mě slušné čtyři hvězdičky. Kniha mě bavila, ale opravdu je to přepis seriálu, takže se tu nic nového nestalo. Pokud jste ale fanoušci Lokiho, už jen kvůli obálce knihu potřebujete doma. 🐊

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM