EN

Realitní fair play

aneb Ze života moderního makléře

Tomáš Surovec


Autentické vyprávění jednoho makléře, které ukazuje na příkladech z praxe, jak a proč prodávat nemovitosti z dlouhodobého hlediska férově a lidsky.
Vlastníte nemovitost a chcete ji co nejdříve prodat za nejvyšší možnou cenu? Zajímá vás, jak si bez starostí obstarat bydlení dle svých představ? Anebo přemýšlíte nad kariérou v realitách? Ponořte se do světa nemovitostí skrze autentické vyprávění moderního makléře! Odhalíme společně nejčastější podvodné praktiky. Zároveň si na mnoha příkladech z praxe ukážeme, jak reality prodávat férově a lidsky. Vyřešíme i věčné dilema, zda je lepší prodat nemovitost bez realitní kanceláře nebo s ní.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr podnikání
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788076911819
Datum vydání 28.08.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,254
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vlastníte nemovitost a chcete ji co nejdříve prodat za nejvyšší možnou cenu? Zajímá vás, jak si bez starostí obstarat bydlení podle svých představ? Anebo přemýšlíte nad kariérou v realitách? Ponořte se do světa prodeje nemovitostí prostřednictvím autentického vyprávění moderního makléře! Jak poznat profesionála s přidanou hodnotou a jak se jím ve vysoce konkurenčním prostředí stát? Co rozhoduje o tom, za jak dlouho a za kolik se dům, byt nebo pozemek prodá? Odhalíme společně nejčastější podvodné praktiky. Zároveň si na mnoha příkladech z praxe ukážeme, jak reality prodávat férově a lidsky. Vyřešíme i věčné dilema, zda je v současné době lepší prodat nemovitost bez realitky nebo s realitní kanceláří.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM