EN

Trvanlivé produkty z bylin

100 receptů pro prodejce od bylinné soli po kosmetiku

Marina Westermann, Marina Westermannová, Petra Rehm-Hugová


Praktické rady zkušených bylinkářek pro začínající prodejce
Fytolektorka Petra Rehm-Hugová a přírodní kosmetička Marina Westermannová vybraly 100 oblíbených a osvědčených receptů z léčivých a divoce rostoucích bylin, od čaje posilujícího imunitu až po sůl s divokými bylinkami, přes octy, oleje, pomazánky, likéry či kosmetiku, jež jsou vhodné pro rozšíření sortimentu všech prodejců bylinných výrobků. Uvádějí i základní kulinářské a kosmetické poznatky i odpovědi na mnoho otázek týkajících se potravinářské a kosmetické legislativy, trvanlivosti a označování výrobků.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Marina Westermannová
Jazyk čeština
Původní název Haltbare Kräuterprodukte
Původní jazyk němčina
Překladatel Markéta Janďourková
Počet stran 128
EAN 9788020454409
Datum vydání 03.06.2021
Věk od 15
Formát 170x235 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,438
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Živíte se prodejem bylinných produktů a chcete svou paletu výrobků rozšířit o nové kreace? Zde zaručeně najdete inspiraci!

Fytolektorka Petra Rehm-Hugová a přírodní kosmetička Marina Westermannová pro knihu vybraly 100 oblíbených a osvědčených receptů z léčivých a divoce rostoucích bylin, od čaje posilujícího imunitu až po sůl s divokými bylinkami, octy, oleje, pomazánky, likéry či kosmetiku, které jsou vhodné pro rozšíření sortimentu všech, kdo se věnují sběru či prodeji bylinných výrobků. Každý zde najde recept podle svého vkusu a chuti! Dále tu na vás čekají základní kulinářské a kosmetické poznatky i odpovědi na mnoho otázek týkajících se potravinářské a kosmetické legislativy, trvanlivosti a označování výrobků. Nechte se inspirovat mořem kreativních nápadů ze světa bylin!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM