EN

Rivalové na život a na smrt Molly a Oskar se musí opět spojit v jeden tým! Nejtlapkóznější příběh pro děti od 8 let.
Když chytrá kočka Molly a zvídavý pes Oskar zjistí, že spolu dva jejich příbuzní nejspíš utekli, nezbývá jim než se společně vydat na velkou cestu divočinou, aby je zachránili. Každý totiž ví, že kočky a psi mají být nepřátelé na život a na smrt.… ne se mít rádi! Při velkém tlapkózním dobrodružství budou muset k záchranné misi vyburcovat celou zvířecí říši… Pokračování zábavného příběhu pro holky a kluky od 8 let, kteří mají rádi kočky a psy!

Detailní informace

Jazyk čeština
Překladatel Jakub Futera
Počet stran 352
EAN 9788076890534
Datum vydání 05.12.2022
Věk od 8
Formát 130x200 mm
Nakladatelství JOTA
Hmotnost 0,585
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Pokračování zábavného tlapkózního příběhu, v němž se musí kočka a pes, nepřátelé od nepaměti, spojit v jeden tým a společně čelit světu, aby pomohli svým rodinám dřív, než bude pozdě.

Kočku Molly, zkušenou stopařku protřelou divočinou, a psa Oskara čeká kempování s rodinami – rodiči, sourozenci, bratranci, sestřenicemi, strýčky i tetami – v rezervaci ve Východní divočině. Ale pozor, kočky nechť odpočívají v kočičí zóně, psi musí čenichat zase ve své. Překračování okrsků je ZAKÁZÁNO a pro tyhle zvířecí rivaly to platí dvojnásob!

Ale co když se do toho všeho zaplete láska, a to rovnou mezi znepřátelené rody psích Monštěků a kočičích Prskavců?

Když Molly a Oskar zjistí, že spolu dva jejich příbuzní dost možná utekli, nezbývá jim než se společně vydat na cestu, aby ty dva zamilované pomatence, kteří se hlava nehlava prodírají zakázanými okrsky, zachránili. A než se jim to podaří, budou muset k záchranné misi vyburcovat celou zvířecí říši!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
James Patterson

James Patterson

James Patterson patří k nejlepším současným spisovatelům. Stvořil mnoho fiktivních postav a sérií, napsal také uznávané naučné knihy a svou autobiografii. Na některých knihách spolupracoval se známými osobnostmi – třeba s Billem Clintonem nebo Dolly Parton. Za svou výjimečnou představivost a podporu gramotnosti v USA získal v roce 2019 ocenění National Humanities Medal. Organizace National Book Foundation mu udělila cenu za mimořádnou službu americké literární komunitě. Je také držitelem ceny E. A. Poea a devíti cen Emmy. Žije se svou rodinou na Floridě.
Zobrazit profil autora

Chris Grabenstein

Chris Grabenstein

Christopher Grabenstein je americký bestsellerový spisovatel. Svůj první román vydal v roce 2005, od té doby píše knihy pro dospělé i pro děti, mnohdy ve spolupráci s Jamesem Pattersonem. Získal řadu literárních ocenění, hned několik z nich za titul Útěk z knihovny pana Lemoncella.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM