EN

Únik z knihovny pana Lemoncella

Chris Grabenstein


Strhující dobrodružství o návštěvě supermoderní knihovny, z níž se vyklube úniková hra
Kdo by neznal Luigiho Lemoncella – nejslavnějšího tvůrce her na světě! Dvanáctiletý Kyle je jeho velký fanoušek a milovník her všeho druhu. Když vyhraje pozvánku do nové supermoderní knihovny pana Lemoncella, je štěstím bez sebe. Spolu s jedenácti dalšími dětmi si užije noc plnou zábavy. Když však ráno chtějí odejít, dveře jsou zamčené. Dokáže parta dětí spolupracovat a vyluštit zapeklité hádanky? Kdo jako první najde cestu ven a vyhraje lákavou cenu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Escape from Mr. Lemoncello´s Library
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dušek Zdík
Počet stran 304
EAN 9788025360422
Datum vydání 20.10.2022
Věk od 11
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,515
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kdo by neznal Luigiho Lemoncella – nejslavnějšího tvůrce her na světě! Kyle je jedním z jeho fanoušků a milovník všech druhů her.

Supermoderní knihovna, kterou pan Lemoncello ve městě otevřel, budí obdiv i úžas. Mimo knih totiž ukrývá i 3D kino, elektronické vzdělávací centrum, hologramy, interaktivní displeje nebo elektromagnetické vznášedlové plošiny, které dopravují návštěvníky k objednaným knihám.

Kyle vyhraje pozvánku na speciální večer v knihovně, a je štěstím bez sebe. On a jedenáct dalších dětí si užije noc plnou her a zábavy. Když však ráno chtějí odejít, dveře knihovny zůstanou zamčené a všichni si uvědomí, že ta skutečná hra teprve začíná.

Kyle brzy zjistí, že bez spolupráce bude zvítězit mnohem složitější a že každý dobrý skutek se počítá. Na druhou stranu podvádět se rozhodně nevyplácí.

Podaří se různorodé partě dětí spolupracovat a vyluštit díky tomu zapeklité hádanky? Najdou cestu ven?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Chris Grabenstein

Chris Grabenstein

Christopher Grabenstein je americký bestsellerový spisovatel. Svůj první román vydal v roce 2005, od té doby píše knihy pro dospělé i pro děti, mnohdy ve spolupráci s Jamesem Pattersonem. Získal řadu literárních ocenění, hned několik z nich za titul Útěk z knihovny pana Lemoncella.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM