EN

Jak úspěšně prezentovat a přesvědčit

Andrew Bradbury


Seznámíte se se všemi důležitými body, které byste neměli opomenout, chcete-li kvalitně prezentovat: jak si látku připravit a časově rozčlenit, na které body klást důraz a které potlačit, co dělat, když máte strach, jak se při prezentaci chovat a vypadat, jak poznat své publikum a jak s ním jednat, jaké použít vizuální pomůcky, jaké očekávat typy dotazů a řada dalších informací.

Detailní informace

Žánr kariéra
Jazyk čeština
Původní název Successful Presentation Skills 2nd edition
Počet stran 142
EAN 9788072264247
Datum vydání -
Věk od 15
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,24
Typ Kniha

Potřebujete prodat službu nebo výrobek? Nebo byste chtěli předat svým spolupracovníkům informace, získat nové nápady či jim představit nebo rozvinout jejich nové dovednosti?

Jistě pro vás není tajemstvím, že nejvhodnějším způsobem jak to provést, je forma tzv. prezentace. Ta patří mezi základní dovednosti, kterými musí disponovat lidé od prodejce až po generální ředitele. Proč? Čím lépe prezentuji, tím rychleji a kvalitněji informace protější straně předám a dostávám se tak dříve k cíli. Ale jak na to?

Kniha Jak úspěšně prezentovat a přesvědčit vás seznámí se všemi důležitými body, které byste neměli opomenout, chcete-li kvalitně prezentovat: jak si látku připravit a časově rozčlenit, na které body klást důraz a které potlačit, co dělat, když máte strach, jak se při prezentaci chovat a vypadat, jak poznat „své“ publikum a jak s ním jednat, jaké použít vizuální pomůcky, jak si posluchače rozsadit, jaké očekávat typy dotazů, jak na ně odpovídat a řadu dalších. Věříme, že vám publikace nabídne jak nové poznatky, tak poskytne řadu podnětů a nápadů, co dělat právě ve vašem konkrétním případě nebo praxi.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM