EN

Hry pro osobní rozvoj

50 osvědčených psychoher a aktivit pro posílení sociální inteligence

Eduard Bakalář


I dospělí si mohou hrát
"Publikace vám nabízí soubor celkem 42 psychoher, většinou nových. Několik málo je staronových se známým rámcem, ale novým obsahem, jedna je úplně stará; zařadili jsme ji jsme pro její výjimečné kvality. Užitek a potěšení z nich budou určitě mít kolegové psychologové, psychoterapeuti, pedagogové, vedoucí výcviků, vedoucí akcí a všichni, kteří hledají kvalitní náplň volného času pro sebe a své přátele."

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788025126370
Datum vydání 08.02.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

PhDr. Eduard Bakalář, CSc., (*1934) vystudoval psychologii na Filozofické fakultě UK v Praze. Pracoval jako klinický, později jako poradenský psycholog. V současné době vede Poradnu pro rozvodové problémy s dětmi v Praze 7 a od r. 1967 je znalcem Městského soudu v Praze. Publikoval řadu knih s psychologickými hrami (Psychohry), o rozvodové a otcovské problematice, překládá odbornou literaturu většinou z této oblasti. Přednáší o rozvodové tématice na katedře psychologie FF UK.

Publikace psychoher dr. Eduarda Bakaláře Hry pro osobní rozvoj vám nabízí soubor celkem 42 aktivit. Většina z nich je zcela nových a doplňuje tak autorovu již velmi bohatou sbírku sestavených i publikovaných her. Několik v knize uvedených her má známý rámec, ale nový obsah. A jedna už dobře známá byla zařazena pro své výjimečné kvality do tohoto souboru znovu. Psychohry zde publikované jsou rozděleny do pěti tematických okruhů:

- tradiční psychohry s důrazem na tvořivost,

- přiřazovačky jako oblíbené soutěživé psychohry,

- témata pro skupinové diskuse s možností proniknout do hlubin duše své nebo i nějakého spoluhráče,

- hry rozvoje sociální inteligence vhodné pro výcvik a trénink,

- obrázkový kviz ve dvou druzích.

Věříme, že tato kvalitní sbírka her z pera renomovaného autora přinese každému uživateli nejen zábavnou náplň volného času, ale také prohloubí sebepoznání, rozvine vaši tvořivost a obohatí vás novými vědomostmi… a toho není nikdy dost.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM