EN

Nejznámější vánoční koledy + 2 audio CD

Ladislava Vondráčková


Znají vaše děti melodie i slova nejhezčích vánočních koled?
Zpěvník obsahuje nejznámější české koledy, ale i světové. Každá koleda je v knize uvedena ve dvou tóninách, tak aby vyhovovala hlasovému rozsahu dětí i aby šla snadno zahrát např. na klavír, flétnu, housle či kytaru. Na prvním CD najdete výběr nazpívaných koled. Nahrály je zpěvačky z brněnského sboru Kantiléna, ale dvě anglické s doprovodem kytar rodilý Angličan a Američan. Na druhém CD následují tzv. KARAOKE.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788025128107
Datum vydání 22.12.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,28
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Zpěvník obsahuje výběr nejznámějších českých koled, ale i koledy anglické. Každá z nich je uvedena ve dvou tóninách – tak aby vyhovovala hlasovému rozsahu dětí i aby šla snadno zahrát na klavír, flétnu, housle či kytaru. Součástí not jsou písmeny vypsané akordy i kytarové akordové značky.

První CD obsahuje 32 koled, které nazpívaly vybrané zpěvačky ze sboru KANTILÉNA i rodilý Angličan s Američanem. V knize jsou tyto koledy označeny symbolem „cédéčka“.

Druhé CD nabízí ke každé nazpívané verzi tzv. KARAOKE podklad. Děti si mohou vyzkoušet, zda si zapamatovaly melodii a slova koledy, i jak umí zpívat. Nebo si mladí muzikanti - instrumentalisté pustí podklad a zkusí k němu přidat svůj živý nástroj. Procvičí si tak souhru.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM