EN

Švýcarsko a Lichtenštejnsko

Průvodce světoběžníka

Eva Meret Neuenschwander, Jürg Schneider


Cestujte s našimi Průvodci světoběžníka!
Cestovní průvodci vhodní především pro individuální turistiku vznikající ve spolupráci s nakladatelstvím Reise Know-how, které na trhu působí řadu let a jejichž produkty získaly ocenění pro svou kvalitu. Knihy se vyznačují praktickým formátem, obsahově jsou velice bohaté. Poskytují informace o významných památkách, dopravě, ubytování, stravování, atd. Text je doplněn barevnými fotografiemi a podrobnými mapkami a plánky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Schweiz mit Liechtenstein
Počet stran 536
EAN 9788025122754
Datum vydání 17.05.2011
Věk od 15
Formát 117x190 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,7
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Naše edice Průvodce světoběžníka je vhodná především pro individuální cestovatele, ale i turisté, kteří preferují cestování s turistickými kancelářemi, v ní zcela jistě najdou neocenitelné informace a tipy na cestu. Knihy vznikají ve spolupráci s nakladatelstvím Reise Know-how, které na trhu působí již řadu let a jejichž produkty, zaměřené právě na cestování a turistiku, získaly již četná ocenění pro svou vysokou kvalitu.

Průvodce z této edice se vyznačují praktickým formátem, odolnou vazbou, ale především velice bohatou textovou částí, která přináší podrobné informace o zajímavých lokalitách, památkách, dopravě, ubytování, stravování, historii a kultuře dané destinace.

Text je doplněn barevnými ilustračními fotografiemi, podrobnými mapkami a plánky či rozsáhlejší mapovou přílohou.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM