EN

Star Wars - Vrcholná Republika - Půlnoční horizont

Daniel José Older


Útoky Nihilů ohrožují samotné galaktické Jádro
Republice se podařilo zahnat nihilské nájezdníky na útěk a zdá se, že se konečně objevuje světlo na konci tunelu. Pak ale přijde zpráva o podezření na útok Nihilů na průmyslovém kosmopolitním světě Corellii.Na planetu jsou vysláni mistři Jedi Cohmac Vitus a Kantam Sy spolu s padawany Reathem Silasem a Ramem Jomaramem. Reath a Ram se zde spojí s mladou osobní strážkyní Crash, aby pronikli mezi corellianskou elitu. Jejich mistři zatím sledují diplomatičtější cesty.

Detailní informace

Žánr sci-fi
Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Původní název Star Wars - High Republic - Midnight Horizon
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lukáš Potužník
Počet stran 352
EAN 9788025253335
Datum vydání 24.04.2023
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,267
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Na prahu vítězství… nebo katastrofy?

Po sérii krutých porážek se Republice podařilo zahnat nihilské nájezdníky na útěk a zdá se, že se konečně objevuje světlo na konci tunelu. Pak ale přijde zpráva o podezření na útok Nihilů na průmyslovém kosmopolitním světě Corellia, přímo v galaktickém Jádru.

Na Corellii jsou vysláni mistři Jedi Cohmac Vitus a Kantam Sy spolu s padawany Reathem Silasem a Ramem Jomaramem. Reath a Ram se zde setkávají s mladou osobní strážkyní Crash, jejíž přítel padl za oběť nihilskému útoku. Padawani se s Crash spojí, aby pronikli mezi corellianskou elitu, zatímco jejich mistři sledují diplomatičtější cesty.

Spolupráce s Crash je však mnohem nebezpečnější, než si Jediové mysleli, a přinese spoustu nečekaných překvapení. Ale to, co Jediové na Corellii odhalí, se ukáže být součástí většího plánu, který by mohl vést k jejich dosud nejtěžší porážce vůbec.

Další tituly z řady "Star Wars - Vrcholná republika"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM